Alumni event GGH 28 november

Beste (oud-)leerlingen en (oud-)docenten,

Van harte welkom weer, op het Gemeentelijk Gymnasium, donderdagavond 28 november. Een avond voor ontmoeting en gesprek met oud-leerlingen en oud-docenten. Ook de huidige docenten en leerlingen in klas 5 en 6 en docenten zijn van harte uitgenodigd.
In het eerste deel van de avond (start 19.30 uur) zijn oud-leerlingen Mahaar Fattal, Betty Mock en Eva Vlaardingerbroek aan het woord. Zij zullen vertellen over hun drijfveren en inspiratie in hun werk en leven, midden in de maatschappij. Gymnasiumdocent Hein van Eekert gaat met hen in gesprek, met natuurlijk alle ruimte voor vragen uit het publiek.

Plaats van samenkomst: Balneum, Badhuislaan 10A, 1217 SV Hilversum Vanaf 19.15 uur inloop, start event 19.30 uur Borrel: 20.45-21.30 uur Opgave bij Angélique van der Lee, vanderlee@ggh.nu

Heel graag tot 28 november!
Hartelijke groet,
Namens het alumnibestuur GGH, Marya de Haas (dehaas@ggh.nu)

Mahaar Fattal (examenjaar 2016)
studeert rechtsgeleerdheid aan de Vrije Universiteit Am- sterdam. Momenteel werkt zij als beleidsmedewerker in de Tweede Kamerfractie van GroenLinks en als projectondersteuner bij ProDemos.

Betty Mock (examenjaar 1961)
is docent Biologie. Na haar pensionering is zij op zoek gegaan naar haar oorlogs- verleden. Momenteel maakt Frenk van der Linden een documentaire over haar bijzondere leven

Eva Vlaardingerbroek (examenjaar 2014)
is deze zomer cum laude afgestudeerd in de Rechtsfilosofie, aan de Universiteit Leiden. Momenteel is zij werkzaam als journalist bij The Conservative en loopt ze stage bij de delegatie van Forum voor Democratie in het Europees Parlement.

Hein van Eekert
is docent Nederlands op het Gemeentelijk Gymnasium. Daarnaast is hij radiopresentator en muziekjournalist.