Cambridgereis

26 mei 2019 - 31 mei 2019

Van 26 t/m 31 mei reizen 18 vijfdeklassers af naar de bruisende universiteitsstad Cambridge. Het doel van deze reis is een examentraining in de aanloop naar het CAE-examen eind juni. Aan de talenschool Bell College volgen de leerlingen drie-en-een-halve dag lessen, afgewisseld door een excursie naar Londen en een aantal culturele activiteiten in Cambridge.

Dag 1: Rondleiding in Cambridge

Direct na aankomst een interessante rondleiding door Cambridge. Langs het kantoortje van Newton waar de grond aardig vervuild is aangezien hij afval vanuit zijn laboratorium direct het raam uit kieperde. Uiteraard ook langs Trinity College.

Dag 2: Eerste lesdag

Vandaag hebben de leerlingen de eerste lesdag achter de rug. Op het programma stond Speaking, Reading and Use of English en Listening. Ook zijn we vanmiddag naar de Evensong in King's College geweest.

Dag 3: Proefexamens

Na een lesdag met proefexamens speaking en listening zijn we gaan varen op de River Cam. Hier zien we Koen Vogels in actie, een van onze vele punt-talenten!

Dag 3: Iedereen geslaagd!