Extra Open Huis

3 december 2020

Graag nodigen we jullie uit voor het Extra Open Huis op het GGH. Waarom doen we dit? Alle ouders en kinderen vinden het fijn om de school van binnen te zien maar vooral ook wanneer de school een normale lesdag heeft. Op deze dag kunnen jullie onze school zien op zo’n normale dag.

Hoe gaat dat dan in zijn werk?
Je komt met je vader of moeder naar school. We koppelen jou aan een van onze leerlingen en samen kunnen jullie door onze gangen lopen en naar binnen kijken bij de lessen en als je wil zelfs erbij gaan zitten. Je kan dan vrij de klas in- en uitlopen.
Wat mag je vader of moeder dan in die tussentijd doen? Zij kunnen tijdens die les met een leerling of docent van onze school praten. Ze mogen er niet bijzitten in verband met de coronaregels en de afstand die kinderen tot volwassenen moeten houden op school.

Komen jullie naar de Badhuislaan 10A? Daar staan we voor jullie klaar.

Opgeven voor het Open Huis:
Helaas is dit open Huis VOL. Inschrijven is niet meer mogelijk.

Het Open Huis van 19 november en van 3 december zit vol. Mocht je geen plekje op deze dagen hebben kunnen krijgen, dan kan je hier je interesse in onze school kenbaar maken. Dan proberen we ook voor jullie een passende oplossing te bedenken.