Informatie groep 8

Welkom op onze website. Voor jullie als  leerling en ouders/verzorgers van een leerling uit groep 8 hebben wij hieronder belangrijkste informatie overzichtelijk gepresenteerd. De voor jullie relevante  pagina’s zijn aan dit artikel gekoppeld.

Voorlichting
2 februari 2019: Open dag voor ouders en leerlingen.
6 februari 2019: Kennismakingsmiddag voor leerlingen uit groep 8.
13 februari 2019: Ouderavond voor geinteresseerde ouders.

Aanmelding en toelating
De aanmelding vindt plaats in de week van 4 maart 2019. De procedure rond aanmelding en toelating alsmede het aanmeldingsformulier vindt u hier.
Via deze link kunt u zich ook digitaal aanmelden.

Begeleiding en ondersteuning eersteklassers
Via deze pagina lezen hoe het mentoraat functioneert en welke begeleiding eersteklassers op het GGH krijgen. Tevens vinden jullie hier de gerelateerde onderwerpen "zorgcoördinator" en "zorgleerling/passend onderwijs".

Vakken
Via het menu in de linkerbovenhoek vinden jullie informatie over de vakken die onze leerlingen volgen.

Extra uitdagingen
Naast de verplichte vakken bieden wij onze gemotiveerde leerlingen nog veel mogelijkheden aan om zich te verdiepen en te verrijken. Lees hier meer over deze activiteiten.

Wellicht vinden jullie hier een antwoord op uw vraag.

Veelgestelde vragen voor leerlingen van groep acht en hun ouders

Meer informatie over de school en ons profiel kunnen ook in de onderstaande folders en bestanden vinden:

Informatiebrochure voor leerlingen groep 8
Informatiebrochure voor ouders
Folder Leadership op het GGH
Folder moderne vreemde talen op het GGH

Folder GGH & Kunst
Folder Bèta op het GGH
1718 Tips voor ouders van eersteklassers

Zoeken op de website
Kijk vooral rond op onze website om een beeld te krijgen wat onze school allemaal te bieden heeft. De zoekfunctie rechts bovenin de startpagina kan daarbij zeer behulpzaam zijn.

Missen jullie informatie, mail dan naar de webmaster.