Informatie nieuwe leerlingen

Welkom op onze website. Speciaal voor jullie hebben wij hieronder de belangrijkste informatie onder elkaar gezet.

Voorlichting
3 februari 2018: Open dag voor ouders en leerlingen.
7 februari 2018: Kennismakingsmiddag voor leerlingen uit groep 8.
14 februari 2018: Ouderavond voor geinteresseerde ouders.
Over de inhoud en het programma van deze dagen vindt u hier meer informatie.

Aanmelding en toelating
De aanmelding voor het schooljaar 2018-2019 vindt plaats in de week van 5 maart 2018. De procedure rond aanmelding en toelating alsmede het aanmeldingsformulier vind je hier. Tegenwoordig kan je je ook digitaal aanmelden.

Begeleiding en ondersteuning eersteklassers
Via deze pagina lees je hoe het mentoraat functioneert en welke begeleiding eersteklassers op het GGH krijgen.  Mocht je wat meer ondersteuning nodig hebben kan je hier meer informatie vinden op de gerelateerde pagina's "zorgcoördinator" en "zorgleerling/passend onderwijs".

Vakken
Via het menu in de linkerbovenhoek vind je informatie over de vakken die onze leerlingen volgen.

Extra activiteiten
Naast de verplichte vakken bieden wij onze gemotiveerde leerlingen nog veel mogelijkheden aan om zich te verdiepen en te verrijken. Lees hier meer over deze activiteiten.

Wellicht vind je hier een antwoord op uw vraag.

Veelgestelde vragen voor leerlingen van groep acht en hun ouders

Meer informatie over de school en ons profiel kunt u ook in de onderstaande folders vinden:

Informatiebrochure voor leerlingen groep 8
Folder Leadership op het GGH
Folder moderne vreemde talen op het GGH

Zoeken op de website
Kijk vooral rond op onze website om je een beeld te vormen van wat onze school te bieden heeft. De zoekfunctie rechts bovenin de startpagina kan je daarbij zeer behulpzaam zijn.

Mis je informatie, mail dan naar de webmaster.