Informatie nieuwe leerlingen

Welkom op onze website. Speciaal voor jullie hebben wij hieronder de belangrijkste informatie onder elkaar gezet.

Aanmelding en toelating
De aanmelding start 27 februari 2017. De procedure rond aanmelding en toelating alsmede het aanmeldingsformulier vindt u hier.

Begeleiding en ondersteuning eersteklassers
Via deze pagina leest u hoe het mentoraat functioneert en welke begeleiding eersteklassers op het GGH krijgen. Tevens vindt u hier de gerelateerde onderwerpen "zorgcoördinator" en "zorgleerling/passend onderwijs".

Vakken
Via het menu in de linkerbovenhoek vindt u informatie over de vakken die onze leerlingen volgen.

Extra activiteiten
Naast de verplichte vakken bieden wij onze gemotiveerde leerlingen nog veel mogelijkheden aan om zich te verdiepen en te verrijken. Lees hier meer over deze activiteiten.

Wellicht vindt u hier een antwoord op uw vraag.

Veelgestelde vragen voor leerlingen van groep acht en hun ouders

Zoeken op de website
Kijkt u vooral rond op onze website om u een beeld te vormen van wat onze school uw zoon of dochter te bieden heeft. De zoekfunctie rechts bovenin de startpagina kan u daarbij zeer behulpzaam zijn.

Mist u informatie, mailt u dan naar de webmaster