(035) 624 11 81

itslearning / Magister

Electronische leeromgeving
Het Gemeentelijk Gymnasium maakt gebruik van de Electronische Leeromgeving (ELO) van itslearning. Op de ELO vinden de leerlingen zeer veel informatie. Hier worden berichten geplaatst per leerjaar, denk daarbij bijvoorbeeld aan informatie voor klas 5 over de Romereis, voor klas 6 over het profielwerkstuk of over het eindexamen. Bovendien zijn veel vakken ook vertegenwoordigd op de ELO. Leerlingen zijn dan deelnemer aan dat vak en vinden daar o.a. hun studiewijzers, in de les gebruikte powerpoints, instructies voor toetsen en nakijkmodellen. 

Al onze leerlingen hebben inlogcodes om gebruik te kunnen maken van de ELO. Nieuwe leerlingen ontvangen deze codes aan het begin van het schooljaar. Leerlingen loggen in via de website van itslearning.
Magister
Via Magister kunnen de leerlingen hun behaalde cijfers inzien, tevens kunnen de ouders via een eigen inlog in Magister de cijfers en absenties van hun kind bekijken. Ook de afspraken voor de ouderspreekavonden worden via Magister gecommuniceerd. Inloggen gaat via de website van Magister.