KunstLab 2018: vol met passie!

14 juni 2018

Gisterenavond was alweer de vijfde editie van KunstLAB, een avond waarbij de kunstensecties, de Ouderraad en het HGB-bestuur zich gezamenlijk inspannen om de leerlingen van school een podium te bieden.

Het was een bijzondere avond waarbij de vele aanwezige toeschouwers mochten genieten van de optredens van leerlingen en ook van een aantal docenten. De optredens waren zeer gevarieerd; er werd muziek gemaakt in een breed scala van genres, er werd gezongen, gedanst en er werd een film vertoond. Ook nu weer  toonden de deelnemers dat zij talenten bezitten op vele vlakken. De avond was zeer gevarieerd en de presentaties waren allemaal van heel hoog niveau. Als verrassing traden Jonathan Lea, Kobbe en Lara samen op als ode aan de muziek die hen bindt.

Voor de jury, bestaande uit Edo Verhoeff en Annabeth Webb, was het een immens moeilijke taak om uit al die presentaties één uit te kiezen als de beste. Nadat Edo en Annabeth voor het publiek alle bijdragen hadden besproken en alle deelnemers terecht had gecomplimenteerd met hun prestatie, werden Bodine en Finn Kornman verkozen tot winnaars van deze avond. Zij zongen daarop op ontroerende wijze nogmaals het nummer If I knew van Bruno Mars, tot vreugde van het aanwezige publiek.

Deze fantastische avond is jammer genoeg weer voorbij, maar wij zijn nu al nieuwsgierig naar het KunstLAB van volgend jaar!