Open Dag

3 februari 2018

Op zaterdag 3 februari is de Open Dag op het Gemeentelijk Gymnasium Hilversum. De ochtend start om 10.00 en eindigt om 12.00.
Er is op deze ochtend veel te zien en te doen. Alle vakken zullen aan je laten zien wat ze precies doen: zo kun je de lesmethodes bekijken en zijn er werkjes/filmpjes van leerlingen te zien die ze voor dat vak gemaakt hebben.

Je kunt ook zelf ervaren hoe het is om les te krijgen van onze docenten. Er zijn korte kennismakingslessen voor de klassieke talen (Latijn en Grieks) maar ook in het Chinees! Op de derde verdieping kun je bekijken wat we met de betavakken doen. Experimenteren is bij ons belangrijk dus maak je klaar voor wat praktisch werk!
Leerlingen en medewerkers zijn er voor je om al je vragen op deze ochtend te beantwoorden.

We zien jullie graag op 3 februari!

Wil je als leerling nog een keer komen kijken om te ervaren hoe het is bij ons op school? Dat kan tijdens de kennismakingsmiddag op woensdag 7 februari. We starten om 14.00 en de middag duurt tot 15.30, locatie Vaartweg.  Je kan je opgeven via info@ggh.nu

Je ouders zijn ook nogmaals welkom maar dan op de informatieavond. Deze is op woensdag 15 februari om 20.00. Locatie Vaartweg.