(035) 624 11 81

Open huis

30 september 2019 - 8 november 2019

Open Huis op 7 november 2019 

Op donderdagmiddag 7 november opent het Gemeentelijk Gymnasium Hilversum (GGH) van 14.00 tot 15.30 graag de deuren voor jou en je ouders om al vroeg in het schooljaar een kijkje te komen nemen en in gesprek met ons te komen of het GGH een school is die bij je past. 
Wat kan je deze middag allemaal zien en horen: 
  • Inzicht in de begeleiding van onze leerlingen in algemene zin en specifiek voor leerlingen met hoogbegaafdheid, dyslexie of een andere specifieke zorgvraag.
  • Hoe je de eerste weken op school elkaar en de school leert kennen
  • Zijn de Klassieke Talen Latijn en Grieks wat voor jou? 
  • Hoe de lessen dagelijks gegeven worden. 


Moet je je voor het Open Huis opgeven? 

We vinden het prettig om een inschatting te kunnen maken hoeveel mensen er komen. Dus graag ontvangen we een berichtje met je naam en met hoeveel mensen je komt via info@ggh.nu
 

Wat kan je waar zien? 

Badhuislaan 10A
Dit gebouw is onze dependance waar de eerste klassen veel van hun lessen volgen en in een veilige en gezellige omgeving elkaar en de school leren kennen. Hier is deze middag aandacht voor onze leerlingbegeleiding, lesjes zien en volgen bij Klassieke Talen, wiskunde, natuurkunde en Engels en kunnen jullie in gesprek met leerlingen en docenten over onze school. 

Vaartweg 54
In ons hoofdgebouw wordt er die middag gewoon lesgegeven aan alle klassen. Ouders en kinderen kunnen door de gangen lopen om op deze manier inzicht te krijgen in hoe er bij ons lesgegeven wordt. Op deze manier blijft het niet bij het zien van de methodes en materialen die leerlingen maken, maar kan je zelf zien op welke manier er in de lessen zelf gebruik gemaakt wordt van deze methodes en hoe onze leerlingen daar actief mee aan de slag gaan.