Ouders groep 8

Welkom op onze website. Voor u als ouders/verzorgers van een leerling uit groep 8  hebben wij hieronder de voor u belangrijkste informatie overzichtelijk gepresenteerd. De voor u relevante  pagina’s zijn aan dit artikel gekoppeld.

Aanmelding en toelating
De aanmelding start 27 februari 2017. De procedure rond aanmelding en toelating alsmede het aanmeldingsformulier vindt u hier.
Via deze link kunt u zich ook digitaal aanmelden.

Begeleiding en ondersteuning eersteklassers
Via deze pagina leest u hoe het mentoraat functioneert en welke begeleiding eersteklassers op het GGH krijgen. Tevens vindt u hier de gerelateerde onderwerpen "zorgcoördinator" en "zorgleerling/passend onderwijs".

Vakken
Via het menu in de linkerbovenhoek vindt u informatie over de vakken die onze leerlingen volgen.

Extra activiteiten
Naast de verplichte vakken bieden wij onze gemotiveerde leerlingen nog veel mogelijkheden aan om zich te verdiepen en te verrijken. Lees hier meer over deze activiteiten.

Wellicht vindt u hier een antwoord op uw vraag.

Veelgestelde vragen voor leerlingen van groep acht en hun ouders

Meer informatie over de school en ons profiel kunt u ook in de onderstaande folders vinden:

Informatiebrochure voor leerlingen groep 8
Informatiebrochure voor ouders
Folder Leadership op het GGH
Folder moderne vreemde talen op het GGH

Zoeken op de website
Kijkt u vooral rond op onze website om u een beeld te vormen van wat onze school uw zoon of dochter te bieden heeft. De zoekfunctie rechts bovenin de startpagina kan u daarbij zeer behulpzaam zijn.

Mist u informatie, mailt u dan naar de webmaster.