(035) 624 11 81

Oudervereniging - activiteiten


Op het programma:

Projectdagen 18, 19 en 20 oktober 2017: Projectdagen klas 1 (Metamorfosen) en klas 2 (Meet de atleet). Informatie hieronder.


Projectdagen 18, 19 en 20 oktober 2017
De projectdagen van klas 1 en 2  vinden plaats in de week voor de herfstvakantie. Op woensdag 18 oktober a.s. en op donderdag 19 oktober wordt de inzet van ouders gevraagd. 

EERSTE KLAS
Donderdagmiddag 19 oktober 2017 TAARTENBUFFET met als thema “Metamorfosen” 14.00 uur-15.00 uur
Gevraagd wordt om per klas 4 à 6 taarten te leveren voor een groot gezamenlijk buffet, en maximaal 2 tot 4 ouders per klas die komen helpen versieren en taart uitdelen. De contactouders inventariseren per klas het taartenaanbod en geven dit per mail door aan de Oudervereniging (Margreet van Voorst). Ouders kunnen de taarten afleveren bij de hulpouders of in de hal van het hoofdgebouw van de school van 8.00-9.00 in de daarvoor bestemde ijskast. De contactouders zorgen voor 2-4 hulpouders per klas die Alje Buiter (Facilitaire Dienst) vanaf 13.00 helpen met het aankleden van de tafels en het neerzetten en aansnijden van de taarten. School zorgt voor tafelkleden, borden en bestek. Na afloop wordt er gezamenlijk opgeruimd en moeten alle spullen mee naar huis met ouders/leerlingen.
Alle info wordt ook nog per mail naar alle contactouders gestuurd.

   


TWEEDE KLAS
Donderdagavond 19 oktober 2017 ATLETENETEN 18.00-19.00 uur
Het eten gebeurt per klas in lokaal dat aangegeven staat op een bord in de hal. Het thema is “atleteneten” en het gaat om een informeel eten, dat meestal in buffetvorm wordt opgediend. De mentor is bij het eten aanwezig en de ouders die e.e.a. verzorgen, kunnen ook mee-eten als zij willen. (Contact)ouders zijn verantwoordelijk voor de voorbereiding van tafels en het lokaal, het aanleveren en serveren en het opruimen. De school levert enkele basisartikelen (tafelpapier, bordenbestek en bekers, frisdrank en vuilniszakken). Ouders zijn vanaf 17.00 welkom de klas te versieren en vrij hoe ze e.e.a. willen inrichten en versieren, maar om 17.45 moet het buffet klaar staan. Op school kan niet worden gekookt of iets worden opgewarmd. Er is geen vuur toegestaan (dus ook geen kaarsen)  en na afloop moet het lokaal schoon worden achtergelaten.