(035) 624 11 81

Uitwisseling met Beijing in Hilversum

2 juni 2019 - 8 juni 2019

Van 2 tot en met 8 juni komen 33 leerlingen uit Beijing bij ons op uitwisseling. Ze zullen deze week in gastgezinnen verblijven en diverse lessen bij ons op school volgen. Ook staan er een excursie naar Amsterdam en naar Giethoorn op het programma en zullen ze een fietstocht in onze eigen omgeving maken. Een unieke kans voor deze 33 leerlingen om onze Nederlandse cultuur te leren kennen en tegelijkertijd kunnen onze leerlingen die Chinees volgen hun taalvaardigheid oefenen. We verheugen ons op een prachtige week. 

Dag 1: fietsen in het Nederlandse landschap en les op het GGH
De leerlingen uit Beijing gingen op hun eerste dag aan het werk tijdens de les Engels. Door een quiz over Nederland kwamen ze al veel te weten over ons land. Hier zijn ze bezig een stukje in het Engels te schrijven over een toeristische attractie in Beijing.

Tijdens de eerste dag van de uitwisseling moesten ze er meteen aan geloven: een fietstocht door het Nederlandse landschap. Nog wat onwennig op hun fiets, maar toch was het een leuke ervaring, zoals te zien is in dit filmpje dat door 张赫伦 is gemaakt.