Open Huis op het GGH

Heel vaak krijgen we de vraag “Mag ik een keertje komen kijken op een gewone lesdag?” Dat is natuurlijk een heel terechte vraag. Daar willen we dan ook graag op in gaan. Niets is leuker dan door een school heen te lopen waar leerlingen in de klas zitten en docenten lesgeven. Dat is precies waar dit Open Huis voor georganiseerd wordt.

Op 2 november en 9 december 2021 is de school open voor kleine groepen leerlingen en hun ouders om onze school te beleven zoals hij elke dag is. Omdat natuurlijk ook al onze eigen leerlingen en medewerkers op school zijn, kunnen we niet heel veel mensen tegelijk ontvangen. Daarom is het belangrijk dat je je opgeeft.

Opgave voor dinsdag 2 november 2021 (tussen 9 en 14 uur)

Opgave voor donderdag 9 december 2021 (tussen 9 en 14 uur)

Organisatie van de dag

Je kan je intekenen voor een tijdslot bij ons op school. We ontvangen je op de opgegeven tijd op de Badhuislaan 10A. Dat is het gebouw waar klas 1 veel lessen volgt en waar ook alle kunstvakken (muziek, beeldende vorming en kunst/theater) gegeven worden. Hier staan rondleiders voor jullie klaar en kunnen jullie samen met hen door de school lopen. De rondleiders zijn natuurlijk leerlingen van onze school die jullie en je ouders alles kunnen vertellen over hoe het bij ons gaat. Uiteraard kan je ook vragen stellen aan enkele docenten, bovenbouwleerlingen of een lid van de schoolleiding.

Vlak voor de dag waarop je je opgegeven hebt, krijg je nog van ons bericht over de precieze gang van zaken. Uiteraard moeten we ons als school houden aan de dan geldende coronaregels. Gelukkig kan nu eigenlijk weer alles en we hopen natuurlijk dat dat zo blijft.

We hopen jou en je ouders snel persoonlijk te ontmoeten.

Leerjaarcoördinator klas 1

lubbers@ggh.nu