Docent Nederlands

Voor de periode: vanaf 1-8-2024

Soort vacature: 0,6 - 0,9 fte

Omschrijving:

Het Gemeentelijk Gymnasium Hilversum (GGH) is een zelfstandig gymnasium met 835 leerlingen en 80 personeelsleden. We bieden een inspirerende leeromgeving met als uitgangspunt een brede klassieke vorming. Van de Inspectie van het Onderwijs ontving het GGH in januari 2022 het predicaat Excellente School.

We zijn een modern gymnasium dat handelt en denkt vanuit een mondiaal perspectief. De uitdagingen van de toekomst vragen bij uitstek om gymnasiale vaardigheden: probleemoplossend, empathisch en creatief denken evenals de capaciteit zich genuanceerd te kunnen uitdrukken.

We bieden een leuke kleinschalige omgeving met een ambitieuze leercultuur en hoogopgeleide collega’s. De ontwikkeling van de leerling - op zowel intellectueel als persoonlijk vlak - is wat de school drijft.

Ons team is overzichtelijk en hecht en van alle leeftijden. We helpen elkaar en er is ruimte voor sociale activiteiten rondom het werk.

Wij zoeken met ingang van het nieuwe schooljaar een ervaren eerstegraads bevoegde collega voor onze kleine en hechte sectie Nederlands. De aanstelling is in eerste instantie voor de duur van het schooljaar en is met uitzicht op vast.

Wij vragen:

- relevante kennis en ervaring, ook met examenklassen vwo

- lesbevoegdheid Nederlands, eerstegraads

- enthousiaste werkhouding

- samenwerkingsgericht

- fijne collega die bij ons leuke team past

Wij bieden:

- een functie in de schaal LC/LD

- uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden

- slimme nieuwsgierige leerlingen en ervaren collega’s

- een gezellige werkplek

Ben jij de enthousiaste en gemotiveerde docent die wij zoeken? Stuur dan z.s.m. je motivatiebrief en cv. Als je meer informatie wilt over deze leuke functie, kun je contact opnemen met de rector, Ilja Klink via 035 624 1181.