Vacature docent Nederlands

Vacature: Nederlands 

Functietitel: Eerstegraads docent Nederlands

Met ingang van: 01-08-2023

Soort vacature: parttime 0,6 – 0,8 fte

Dienstverband: tijdelijk met uitzicht op vast


Het Gemeentelijk Gymnasium Hilversum (GGH) is een zelfstandig gymnasium met 825 leerlingen en 100 personeelsleden. We bieden een inspirerende leeromgeving met als uitgangspunt een brede klassieke vorming. Van de Inspectie van het Onderwijs ontving het GGH in januari 2022 het predicaat Excellente School.


We zijn een modern gymnasium dat handelt en denkt vanuit een mondiaal perspectief. De uitdagingen van de toekomst vragen bij uitstek om gymnasiale vaardigheden: probleemoplossend, empathisch en creatief denken evenals de capaciteit zich genuanceerd te kunnen uitdrukken.

 

We bieden een sociaal veilige omgeving met een ambitieuze leercultuur, en veel aandacht voor de bètavakken. De ontwikkeling van de leerling - op zowel intellectueel als persoonlijk vlak - is wat de school drijft. We begeleiden haar of hem vanuit de notie van dienstbaar leiderschap.

Ons team is overzichtelijk en hecht en van alle leeftijden. We hebben veel lol in onze fijne medewerkers-kamer, helpen elkaar en er is ruimte voor sociale activiteiten rondom het werk. 


Wij zoeken m.i.v. het nieuwe schooljaar 2023-2024 een enthousiaste eerstegraads docent Nederlands met ervaring in de eindexamenklassen.


Wij vragen:

  • ervaring met eindexamenklassen
  • relevante kennis en ervaring 
  • uitdagende lesmethodiek om leerlingen te motiveren en te interesseren voor het vak
  • lesbevoegdheid Nederlands eerstegraads docent
  • enthousiaste werkhouding
  • fijne collega die bij ons leuke team past


Ben jij de enthousiaste en gemotiveerde docent die wij zoeken?

stuur dan z.s.m. je motivatiebrief en cv naar Angelique van der Lee via vanderlee@ggh.nu.