Het Gemeentelijk Gymnasium Hilversum (GGH) is een zelfstandig gymnasium met 900 leerlingen en 105 personeelsleden. We bieden een inspirerende leeromgeving met als uitgangspunt een brede klassieke vorming. Van de Onderwijsinspectie ontving het ggh in januari 2018 het predicaat Excellente School, waar wij enorm trots op zijn.


We zijn een eigentijds gymnasium dat handelt en denkt vanuit een mondiaal perspectief. De uitdagingen van de toekomst vragen bij uitstek om gymnasiale vaardigheden: probleemoplossend, empathisch en creatief denken evenals de capaciteit zich genuanceerd te kunnen uitdrukken. We bieden uitstekend onderwijs in een sociaal veilige omgeving met een ambitieuze leercultuur. De ontwikkeling van de leerling – op zowel intellectueel als persoonlijk vlak – is wat de school drijft.


Om onze leerlingen zo goed mogelijk op de wereld van morgen voor te bereiden, bieden wij ook het vak Chinees aan. Zo maken onze leerlingen kennis met een volledig andere taal en cultuur; voor jou als vervanger tijdens het zwangerschapsverlof van onze huidige docente Chinees een perfecte uitdaging!

Het gaat om 8 lesuren (onder- en bovenbouw), in de periode van 1 maart tot eind schooljaar ’22.

Onze voorkeur gaat uit naar een eerstegraads docent. Inschaling vindt in overleg plaats.


Meer informatie vindt u op onze website: http://www.gymnasiumhilversum.nl/werken-op-het-ggh/


U kunt uw sollicitatiebrief met CV sturen naar:

Gemeentelijk Gymnasium Hilversum
t.a.v. Mevrouw A. van der Lee: vanderlee@ggh.nu

Vaartweg 54, 1217 SV Hilversum