Balneum

Het Balneum is de basisplek voor de brugklasleerlingen. Zij volgen in dit gebouw het grootste deel van hun lessen. Ook hebben zij hier hun kluisjes, eigen fietsenrekken en een kleine kantine. In de pauze kunnen de leerlingen bij mooi weer lekker buiten zitten op het grasveld dat omzoomd is door bomen. Alle lokalen zijn voorzien van moderne faciliteiten, zoals digiboards en wifi. Tevens heeft deze dependance een eigen receptie en conciërge / dagcoördinator. Het kantoor van de leerjaarcoördinator leerjaar 1 bevindt zich ook in dit gebouw.

In het Balneum zijn de kunstvakken gehuisvest. Er is een muzieklokaal met keyboards voor alle leerlingen. Naast het muzieklokaal is een geluidsdichte muziekruimte met instrumenten als een drumstel en akoestische en elektrische gitaren. Er is een groot en licht lokaal voor beeldende vorming. Hier kunnen de leerlingen gebruik maken van laptops, bijvoorbeeld voor het bewerken van foto's. Beeldende vorming maakt daarnaast gebruik van de gangen om het materiaal van de leerlingen ten toon te stellen. De dramalessen worden gegeven in de vroegere gymzaal die nu is omgebouwd tot theater. Deze zaal is voorzien van een tribune en een balletvloer. Het theater is uitgerust met moderne licht- en geluidsapparatuur. Onder het theater is een grote decorkelder.