Werken bij

Wij allen - team en leerlingen - geloven in je best doen, je grenzen verleggen, nieuwsgierig zijn, en je zo ontwikkelen tot de persoon die je kunt zijn. We vinden dat verder reiken de manier is waarop jonge mensen dienende leiders kunnen worden, wereldburgers, die zich eerst een gefundeerde mening vormen voordat zij een besluit nemen, gebaseerd op de brede vorming die zij hebben gehad. 

 

Lees verder over onze missie en organisatie 

 

Docent zijn op het gymnasium betekent lesgeven aan intrinsiek gemotiveerde leerlingen. Verbaal vaardig en kritisch. Maar ook: jonge mensen met wie je een passie voor een bepaald vak gaat delen. Dat geeft jou de mogelijkheid om ook diepgaande vakkennis over te brengen.  

 

Er kan veel op het GGH: leerlingen leren Chinees, gaan op uitwisselingsbezoek in Europa, ze volgen een practicum op een universiteit of regisseren zelf een theaterproductie. Het zijn onze gedreven docenten die dit mogelijk maken. 

 

Heb je belangstelling om op het GGH te werken? Kijk dan bij onze vacatures of bij het zij-instroomtraject.    


Meer over ons onderwijs en het extra-curriculaire programma vind je op de website in het gedeelte voor de  leerlingen.  Daar lees je ook informatie over de verschillende vakken.