Informatie voor alumni

GGH - een gymnasium waar grenzen worden verlegd

Wij allen - team en leerlingen - geloven in je best doen, je grenzen verleggen, nieuwsgierig zijn, en je zo ontwikkelen tot de persoon die je kunt zijn. We vinden dat verder reiken de manier is waarop jonge mensen dienende leiders kunnen worden, wereldburgers, die zich eerst een gefundeerde mening vormen voordat zij een besluit nemen, gebaseerd op de brede vorming die zij hebben gehad. 

 

Wij hopen dat onze oud-leerlingen ervaren dat zij op onze school hun grenzen hebben kunnen verleggen en dat zij met plezier terugkijken op hun tijd op het GGH. Wij blijven graag in contact met onze oud-leerlingen, om te horen hoe het met hen gaat. Wij geloven dat een sterk netwerk van oud-leerlingen hoort bij een bloeiende school.  

 

Het GGH heeft een alumnivereniging. Deze vereniging zet in op de ontwikkeling van een oud-leerlingenbeleid waarin oud-leerlingen met hun expertise, netwerken en investeringen bijdragen aan hun oude school. De alumnivereniging organiseert activiteiten die bestemd zijn voor alle oud-leerlingen en alle betrokkenen die onze school en het gymnasiale onderwijs een warm hart toedragen, zoals lezingen, een gastcollege, een debat of een nieuwsbrief. Daarnaast streeft de vereniging ernaar een of twee keer per jaar voor een specifieke doelgroep van alumni een aparte activiteit te organiseren en op deze wijze de band met hun ‘oude’ school te versterken.