Hilversumse Gymnasiasten Bond

'HGB' staat voor Hilversumse Gymnasiasten Bond. Zoals de naam deels al zegt, heeft de bond als doel het verenigen en vertegenwoordigen van de leerlingen van het Hilversumse Gymnasium. Ook is de HGB verantwoordelijk voor de feestelijke en culturele activiteiten voor en door leerlingen. De bond heeft een eigen bestuur bestaande uit zes leerlingen. Deze bestuursleden worden eens per jaar verkozen.

Van links naar rechts: Praeses Rosa Soomers , Vice-Praeses Lisa Arakelian, Quaestor Jetze Nordemann, Ab-Actis Mee Jansen, Assessor 1 Hidde Hartman, Assessor 2 Alexander De Gier.

Het is belangrijk dat de leden van de HGB (de leerlingen dus) altijd hun verhaal kwijt kunnen bij hun vertegenwoordigers. Ook is het belangrijk dat ze altijd op de hoogte kunnen blijven van hetgeen waarmee de HGB zich bezighoudt. Kortom: een transparant beleid staat hoog in het vaandel. Om dit te realiseren wordt er een paar keer per jaar een bondsavond gehouden en is er een Facebook pagina opgericht.

Als je contact wilt opnemen met de HGB, kan dat het best via het emailadres agatha.eris@gmail.com

Ut semper sit in flore!

Vale,