(035) 624 11 81

Werken op het GGH

Ons gymnasium wil meer bieden aan leerlingen die meer willen. Onze missie zegt het al: wij zijn een openbare school die een inspirerende onderwijs- en leeromgeving wil bieden aan iedere leerling met vwo-capaciteiten en een fikse dosis nieuwsgierigheid. 
Dat betekent dat er veel kan: leerlingen leren Chinees, gaan op uitwisselingsbezoek in Europa, ze volgen een practicum op een universiteit of regisseren zelf een theaterproductie. Het zijn onze gedreven docenten die dit mogelijk maken. 

Docent zijn op het gymnasium betekent lesgeven aan intrinsiek gemotiveerde leerlingen. Verbaal vaardig en kritisch. Maar ook: jonge mensen met wie je een passie voor een bepaald vak gaat delen. De mogelijkheid om ook diepgaande vakkennis over te brengen. Lees ook het verslag van Jikke Heutink die dit jaar bij ons de sectie Frans kwam versterken.

Verslag van docente Frans Jikke Heutink, dit jaar nieuw op onze school

Het werk
Meer informatie over het werken bij ons op school vindt u in het bestand hieronder. 

Het werk

Solliciteren?
Wij zijn regelmatig op zoek naar nieuwe collega’s en zijn daarom geïnteresseerd in uw (open) sollicitatie. Wie weet waar een kennismakingsgesprek toe leidt. U kunt uw sollicitatiebrief met motivatie en uitgebreid cv sturen aan mevrouw A. van der Lee,