Werken op het GGH

Ons gymnasium wil meer bieden aan leerlingen die meer willen. Onze missie zegt het al: wij zijn een openbare school die een inspirerende onderwijs- en leeromgeving wil bieden aan iedere leerling met vwo-capaciteiten en een fikse dosis nieuwsgierigheid.
Dat betekent dat er veel kan: leerlingen leren Chinees, gaan op uitwisselingsbezoek in Europa, ze volgen een practicum op een universiteit of regisseren zelf een theaterproductie. Het zijn onze gedreven docenten die dit mogelijk maken.

Docent zijn op het gymnasium betekent lesgeven aan intrinsiek gemotiveerde leerlingen. Verbaal vaardig en kritisch. Maar ook: jonge mensen met wie je een passie voor een bepaald vak gaat delen. De mogelijkheid om ook diepgaande vakkennis over te brengen. In de bestanden hieronder leest u de ervaringen van twee van onze jonge docenten over lesgeven op onze school en leest u hoe twee leerlingen hun school en hun docenten ervaren.
Docenten over hun werk op het GGH
Leerlingen over het GGH

Het werk
Meer informatie over het werken bij ons op school vindt u in het bestand hieronder.
Het werk
Solliciteren?
Wij zijn regelmatig op zoek naar nieuwe collega’s en zijn daarom geïnteresseerd in uw (open) sollicitatie. Wie weet waar een kennismakingsgesprek toe leidt. U kunt uw sollicitatiebrief met motivatie en uitgebreid cv sturen aan mevrouw A. van der Lee,

Vacature:
Het Gemeentelijk Gymnasium Hilversum is m.i.v. het schooljaar 2017-2018 op zoek naar een ervaren 1e graads docent Scheikunde voor 0,2 fte.
De vacature betreft twee bovenbouwklassen leerjaar 5 en 6. Ervaring met eindexamenklassen is gewenst.
Gezien het karakter van de vacature, zijn wij op zoek naar een docent die de vacature als een aanvulling ziet op een eigen reguliere aanstelling elders.
Onze voorkeur gaat uit naar een eerstegraads docent maar tweedegraads docenten verzoeken wij ook te solliciteren.
.

Inschaling vindt in overleg plaats.

U kunt uw sollicitatiebrief of e-mail met Curriculum Vitae voor 30 mei 2017 sturen naar:
Mevrouw A. van der Lee,
G e m e e n t e l i j k G y m n a s i u m
Hilversum, Vaartweg 54,
1217 SV Hilversum of: