Nieuwe conrector bedrijfsvoering: Fiona van 't Hullenaar

Met ingang van het schooljaar 2022/2023 heeft het GGH een nieuwe conrector Bedrijfsvoering: Fiona van 't Hullenaar. Fiona woont in Hilversum en heeft de afgelopen jaren gewerkt voor de Universiteit Utrecht in de functie van directeur Vastgoed, Campus, Energie en Duurzaamheid. Daarvoor was zij Directeur Business Support (COO) bij a.s.r. Fiona is een energieke en prettige gesprekspartner, die communicatief sterk is en kritische en nieuwsgierige vragen stelt. Zij heeft ruime kennis en ervaring op het gebied van bedrijfsvoering, waaronder financiën, huisvesting en ICT. 

 

Hieronder stelt Fiona zich kort voor:

Mijn naam is Fiona van ’t Hullenaar, vaak wordt dat al gauw Fief. Ik ben 48 jaar, woon in Hilversum met mijn man Hubrecht, mijn tweeling Frank en Paul van 15 jaar én onze hond Dax van 1jr. 

 

Mijn carrière begon ik bij Shell als seismoloog op de booreilanden in de Noordzee, ik heb namelijk Geologie, Geofysica en Mijnbouw gestudeerd. Al snel landde ik in het management van de (mondiale) energie- en organisatietransitie. Dat bracht me veel naar andere landen, Spanje, Frankrijk, Engeland, China, Amerika en een aantal jaar heb ik in Japan gewoond en gewerkt. Mooie, drukke soms bizarre maar altijd leerzame tijden. Mijn interesses zijn koken, patisserie (vakdiploma dit jaar gehaald), sporten (fitness, kickboksen en tennis), films en boeken, sociale events organiseren en de natuur in de volle breedte, dieren/planten/bergen etc. Bij voorkeur te ontdekken door hiking.

Na de geboorte van de tweeling bleef ik in Nederland en landde ik breder in de bedrijfsvoering als directeur bij a.s.r. verzekeringen. Mijn speciale aandacht ging naast de gebruikelijke werkzaamheden uit naar Duurzaamheid, energie-transitie, biodiversiteit en natuurinclusieve bedrijfsvoering. Daarnaast heb ik veel gewerkt met ontwikkelen van gastvrijheid, vitaliteit, gebruikersvriendelijke gebouwen bestemd voor ontmoeting etc. Ook heb ik in die tijd een opleiding toegepaste Psychologie gedaan om een goede coach en respectvolle verander-begeleider te zijn. 
Mijn laatste functie was bij de Universiteit Utrecht waar ik verantwoordelijk was voor de omvangrijke Vastgoedportefeuille inclusief innovatieve leeromgevingen, Campus ontwikkeling, Duurzaamheid en Energie. Fantastisch mooie club met bijzondere mensen en geweldige studenten.

Naast mijn werk ben ik vaak te vinden in onbezoldigde functies in het maatschappelijke veld zoals Circle Economy bestuur, Dutch Green Building Council, Stichting Together, vrijwilliger op de COVID afdeling van het ziekenhuis tijdens de pandemie etc. 

Als gevolg van een vervelende ziekte kan ik helaas niet meer goed zien en kost vooral reizen me veel energie. Ik zocht daarom een leuke uitdagende nieuwe functie in Hilversum die voortborduurt op mijn ervaring en ambitie. Waar met name het door mij zo gewaardeerde contact met jonge ambitieuze mensen centraal staat. Gevonden! 

Ik kijk er heel erg naar uit om alle medewerkers van het GGH te leren kennen en samen met hen de leerlingen een fantastische middelbareschooltijd te bezorgen.