(035) 624 11 81

De Eerste Ochtend (nieuwe leerlingen)

2 juni 2020 - 9 juni 2020

Zoals we het altijd doen, gaat niet. Maar we kunnen natuurlijk wel een manier verzinnen om onze aankomende leerlingen kennis te laten maken met hun mentor en klasgenootjes. Graag nodigen we daarom alle leerlingen die volgend jaar beginnen in klas één op zaterdag 13 juni op school uit. Zij zullen per klas een kort programma krijgen op school om de mentor en elkaar te leren kennen en alvast wat meer informatie over school te horen. In de week van 8 juni hebben we een schema klaar waarin we de tijden voor de verschillende klassen communiceren. 
Om deze ochtend voor iedereen veilig te kunnen organiseren zijn uiteraard ook de maatregelen van het RIVM van kracht. Voor de zekerheid herhalen we deze nog even: 
- Wanneer jullie zoon/dochter verkoudheidsklachten of griepverschijnselen heeft moet er helaas thuisgebleven worden. 
- De leerlingen en de docenten houden anderhalve meter afstand van elkaar. 
- De leerlingen worden bij binnenkomst direct naar de ruimte verwezen, ouders kunnen helaas niet meelopen naar binnen. 
- De leerlingen mogen hun jas en tas meenemen naar de ontvangstruimte. 
- Samenkomen in groepjes na afloop is helaas niet toegestaan. We vragen de leerlingen na afloop naar huis te gaan. 
Wij kijken ernaar uit jullie te ontvangen! 


Bijeenkomst voor ouders
Helaas kunnen we in juni de nieuwe ouders nog niet op school gezamenlijk ontvangen. Uiteraard willen we eenieder wel graag op een goede manier informeren over de Eerste Ochtend, de start van het nieuwe schooljaar en de manier waarop informatie verspreid wordt. 
Graag nodigen wij de ouders van onze toekomstige leerlingen om die reden uit voor een video-meeting op vrijdag 12 juni om 20.00. Ook hierover volgt nadere informatie in de week van 8 juni.