Informatie mbt. het Corona virus

Brief met informatie voor ouders met betrekking tot de noodopvang van kinderen in de Regio Gooi en Vechtstreek: brief mbt. noodopvang kinderen

--------------------------------------------

Onze status a.d.h.v. Corona maatregelen (bereikbaarheid)
De nieuwe maatregelen rondom het Corinavirus hebben ook effect op ons.  De school is gesloten tot en met 6 april. De administratie en docenten werken inmiddels volledig vanuit huis. Dit betekent dat de school telefonisch minder goed bereikbaar is. De receptie is op werkdagen  tussen 9.00 – 11.00 uur bereikbaar op nummer 035-6241181. Dit geldt voor beide locaties. De receptie zal met name terugbelverzoeken aannemen. Vanaf 11.00 uur is het antwoordapparaat ingeschakeld waarop u een boodschap kunt inspreken. Mocht u buiten het genoemde tijdstip telefonisch contact met de school willen, stuur dan gerust een mail aan info@ggh.nu met dit verzoek. We bellen u dan zo spoedig mogelijk terug.

Met vriendelijke groet,

Y. Buiter & S. van Dinther

------------------------------------------

Als gevolg van het kabinetsbesluit van 15 maart 2020 gaan met ingang van maandag 16 maart de lessen op school voorlopig niet door, net als schoolgerelateerde activiteiten.

De school werkt aan oplossingen om het onderwijs op afstand te laten doorgaan. We vragen leerlingen om er rekening mee te houden dat zij de komende tijd thuis voor school aan het werk zijn. Een goede studieplek met computer en wifi is daarbij belangrijk. Maandag 16 maart krijgen de leerlingen hier meer informatie over via Itslearning.

Maandag overdag kunnen de leerlingen de boeken ophalen die nog in hun kluisje liggen; leerlingen uit klas 1 t/m 3  tussen 9.00 en 13.00 uur en leerlingen uit klas 4 t/m 6 tussen 13.00 en 16.00 uur. We vragen leerlingen met verkoudheidsklachten om hun spullen door iemand anders te laten ophalen.

Zondagavond 15 maart zijn de ouders en leerlingen geïnformeerd. Zie brief leerlingen Corona brief ouders corona voor deze brieven.

De maatregelen gelden voorlopig tot 6 april a.s. We houden iedereen zo goed mogelijk op de hoogte van de ontwikkelingen.