Informatieavond voor ouders groep 8

Graag willen we u als ouders al in een vroeg stadium kennis laten maken met onze school. Om die reden nodigen we u van harte uit voor deze informatieavond op 5 november 2020 om 19.30.
Het doel van deze avond is om u over een aantal belangrijke onderwerpen bij ons op school nader te informeren. In verband met de coronomaatregelen zal deze avond volledig ONLINE gehouden worden. Na opgave zal u van ons voor aanvang van de avond een bericht krijgen met daarin de links waarmee deze avond gevolgd kan worden.

De vier thema’s van deze avond zijn:

1: Begeleiding op het GGH
2: HB en extra uitdaging
3: Gymnasiaal onderwijs
4: Persoonlijke ontwikkeling

Hoe wordt de avond georganiseerd:
In verband met de coronamaatregelen kunnen we u helaas niet op een veilige manier op school ontvangen.

19.30 Plenaire opening
19.50 – 20.20 Ronde 1
20.30 – 21.00 Ronde 2
21.05 - Plenaire afsluiting

Opgeven voor deze avond:

Het is belangrijk dat u zich voor deze avond opgeeft zodat we u een bericht kunnen sturen met daarin de informatie op welke wijze u digitaal kunt deelnemen. U kunt zich door middel van dit opgaveformulier opgeven voor deze avond.
We hopen u op deze avond online te mogen begroeten!

Met vriendelijke groet,

Denise Lubbers