Aanmelden en toelating

Ben je op op zoek naar een leuke school waar je snel nieuwe vrienden maakt en veel leert? Dat komt dan goed uit, want het GGH heeft een plek voor jou.

Heb jij een VWO of H/V-advies met VWO plaatsingsadvies, dan ben je bij ons heel erg welkom.

Hoe meld je je aan?

1. Mail het aanmeldformulier naar de leerjaarcoördinator van klas 1, Denise Lubbers: lubbers@ggh.nu.
  2. Vermeld je schooladvies.

Langskomen?

Langskomen mag altijd. Gezellig! Je bent van harte welkom. Maak een afspraak met Denise Lubbers via de mail: lubbers@ggh.nu

De volledige procedure rond de inschrijving kun je hier downloaden. Het aanmeldformulier vind je hier.

Bij het GGH sta jij centraal. Samen gaan we zorgen dat jij niet alleen na zes jaar de deur uit gaat met een diploma op zak, maar dat jij ook het beste uit jezelf én de middelbare schooltijd hebt gehaald.

Waarom het GGH?

• Ook al zijn we één van de grootste zelfstandige Gymnasia van Nederland, we blijven een kleine, gemoedelijke school met een klein team en een persoonlijke aanpak. Het docententeam is hecht en betrokken omdat de meeste docenten in alle zes jaren lesgeven.

• Naast de reguliere vakken hebben wij een Persoonlijk Ontwikkelingsprogramma, waarin we samen met jou op zoek gaan naar de beste mens die je kunt zijn en kunt worden.

• Je komt op een school met leerlingen die net als jij meer kunnen en willen. Daardoor heerst er op het GGH een gezellige sfeer waar jij volledig jezelf kunt zijn.

• Je krijgt het eerste jaar les in een eigen schoolgebouw, het Balneum, zodat je rustig en in een veilige omgeving aan de middelbare school kunt wennen.

• Er zijn enorm veel mogelijkheden bij het samenstellen van een vakkenpakket (zo kun je bij ons kiezen voor vakken als Kunst, Drama en Chinees) en het combineren van verschillende vakken. Daarnaast kun je bij ons ook veel extra activiteiten volgen (zoals de debatclub, Cambridge Engels, Olympiades en nog heel veel meer).

• Als je hoogbegaafd bent en misschien wat extra begeleiding nodig hebt, wil je dit dan duidelijk vermelden op het aanmeldformulier? Wil je meer weten over de begeleiding van hoogbegaafden op het GGH, lees dan hier verder.

info@ggh.nu