Intermezzoklas

Voor jonge leerlingen ontwikkelt het GGH op dit moment een Intermezzoklas, een tussenjaar na de basisschool en voorafgaand aan de middelbare school. We onderzoeken of we komend schooljaar kunnen starten. Belangstelling? Blijf op de hoogte van de ontwikkeling en stuur een mailtje naar intermezzo@ggh.nu.

Ben jij een jonge leerling die:

  • nu in groep 7 of 8 van de basisschool zit? 
  • een VWO advies heeft gekregen of gaat krijgen? 
  • eigenlijk wel klaar is met de basisschool? 
  • de stap naar de middelbare school best groot vindt? 
  • er aan toe is om nieuwe dingen te leren? 
  • graag andere slimme leerlingen wil leren kennen?  


Voor jou start het Gemeentelijk Gymnasium Hilversum een intermezzoklas. In dit tussenjaar leer je nieuwe dingen zoals Spaans, Science, filosofie en wiskunde. Maar je oefent ook taal, Engels en rekenen. En je krijgt elke dag 2 uur praktische vakken zoals kunst, drama, muziek of sport. Je mentor zorgt dat de klas een gezellige groep wordt en dat je meer leert over je eigen talenten en kwaliteiten. Ook wanneer dingen lastiger gaan zal je mentor je helpen. Soms is het bijvoorbeeld lastig om fouten te (durven) maken of om zelfstandig je schoolwerk te plannen. Na de Intermezzoklas kun je vol zelfvertrouwen starten in klas 1 op het GGH of bij een andere school. De keuze is aan jou! 

 

Wil je meer weten? Stuur een bericht naar intermezzo@ggh.nu. En kom vooral sfeer proeven op onze open dag op 28 januari! 

Contactpersoon

Intermezzoklas

intermezzo@ggh.nu