Pre-University College aan de VU

Voor een selecte groep leerlingen uit de bovenbouw heeft de Vrije Universiteit (VU) programma's ontwikkeld die extra uitdaging bieden. Er zijn masterclasses, bestaande uit vier colleges die worden gegeven door docenten van de Vrije Universiteit Amsterdam. Je leert onderwerpen op een wetenschappelijke manier te benaderen en hier zelfstandig aan te werken, je doet onderzoek en geeft presentaties. Klik hier voor meer informatie op de site van de VU.

In het voorjaar van 2021 is het opnieuw mogelijk om deel te nemen aan masterclasses aan de VU, Pre University College genaamd PUC. De onderwerpen vind je in de flyer, evenals de data van de digitale bijeenkomsten aan de VU. Maak zo snel mogelijk je belangstelling kenbaar bij Elsbeth Oskamp via oskamp@ggh.nu. Aanmelding is geen garantie voor plaatsing.

Binnenkort is er een informatiebijeenkomst voor aangemelde leerlingen, Je wordt hiervoor per mail uitgenodigd, kijk goed naar de verschillende programma's en meld je aan. De onderwerpen zijn erg interessant, en het is ook goed om te laten zien dat je iets extra's hebt gedaan tijdens je jaren op het GGH. Je werkt met universitaire docenten en met leerlingen van andere scholen aan een gezamenlijke opdracht of een onderzoek. Geef je snel op, indien er veel belangstellenden zijn wordt er geloot. Ook kijken we naar je schoolresultaten op dit moment. Je moet ruimte hebben voor iets extra's.