Mediatheek

In de mediatheek kun je verschillende vormen van informatie vinden en gebruiken. Er staat een grote collectie materialen tot je beschikking: literatuur in de verschillende talen, jeugdliteratuur, informatieve boeken en naslagwerken. De meeste materialen zijn te leen, of anders in de mediatheek te raadplegen. Via de computers heb je uiteraard toegang tot internet en vakspecifieke software. 

 
In het centrale deel van de mediatheek staan studietafels om aan te leren of te lezen en er staan 16 computers voor het uitvoeren van schoolopdrachten. Om met eigen laptop te werken zijn er ook tafels met stopcontacten beschikbaar.
 
De mediathecaris en de vrijwillige medewerkers zijn altijd bereid om je te helpen als je vragen hebt en kunnen je begeleiden in het zoekproces.  

 

De mediatheek is van maandag tot en met donderdag geopend van 9.00 tot 16.00 uur en op vrijdag van 9.00 tot 15.00 uur. 
 
Regels in de mediatheek  

  • Werk hier in gepaste rust: zachtjes overleggen mag, uitgebreid praten niet! 
  • Eten en drinken is niet toegestaan 
  • Haal bij binnenkomst uit je tas wat je nodig hebt en zet de tas in de kast rechts naast de ingang. Hang je jas aan de kapstok in de gang
  • Spelletjes, chatten e.d. zijn niet toegestaan! Dus niet op de mediatheekcomputers en ook niet op eigen laptop of mobiele telefoon
  • Als er iets mis is met de computer, meld dit dan bij de balie
  • Bij het verlaten van de mediatheek je stoel aanschuiven en zo nodig muis, muismat en toetsenbord recht leggen

 
Mediatheekcatalogus 
Wil je weten of een boek in onze schoolbibliotheek aanwezig is? Bekijk dan de online mediatheekcatalogus 
 

Contactpersoon

Secretariaat

info@ggh.nu