Huiswerkbegeleiding

Sommige leerlingen hebben wat extra ondersteuning nodig met hun huiswerk en/of het leren leren. Daarom biedt het GGH de mogelijkheid tot huiswerkbegeleiding aan. Deze begeleiding wordt, na schooltijd, maar binnen de vertrouwde muren van de school, verzorgd door PIOS, een bekend studiebegeleidings- en bijlesinstituut uit de regio. De school heeft ervoor gekozen de begeleiding vanaf de start van het schooljaar aan te bieden aan leerlingen uit klas 2 en 3. Leerlingen uit klas 1 kunnen vanaf januari terecht voor huiswerkbegeleiding.    


Meer informatie en aanmelden via de website van PIOS.

  

Lees verder  over de aanpak van PIOS: 

Paul van Ham, directeur van PIOS, directeur-eigenaar van PIOS, introduceert de huiswerkbegeleidingscursus.   

  

Leren kun je leren! En soms heeft een leerling daar wat extra hulp bij nodig. PIOS biedt deze hulp sinds enkele jaren ook aan op het Gemeentelijk Gymnasium. Wij zijn daar dagelijks in het gebouw op de Badhuislaan aanwezig voor het geven van huiswerkbegeleiding.   

 

Onze begeleiding is persoonlijk en positief. De nadruk ligt op het ‘leren leren’. We werken aan studievaardigheden met als doel dat leerlingen met zelfvertrouwen op eigen kracht weer verder kunnen. En omdat iedere leerling uniek is en zijn eigen verhaal heeft, beginnen we altijd met een kennismakingsgesprek.  

 

Leerlingen die voor deze vorm van begeleiding kiezen starten in principe met vier middagen huiswerkbegeleiding per week en zijn per middag ten minste 2 uur aanwezig. Leerlingen uit alle andere leerjaren en met specifieke vakinhoudelijke problemen blijven uiteraard van harte welkom op onze locatie aan de Oude Torenstraat in Hilversum.   

 

De specifieke afspraken die wij met school hebben gemaakt met betrekking tot de begeleiding maken het mogelijk de huiswerkbegeleiding op het Gemeentelijk Gymnasium tegen een gereduceerd tarief aan te bieden. Voor meer informatie verwijzen we graag naar onze website www.pios.nl. Via de website is het ook mogelijk om uw zoon of dochter direct aan te melden voor de begeleiding. Meer informatie over onze werkwijze, visie en diensten vindt u ook in onze flyer. 

Populaire downloads

Contactpersoon

Secretariaat

info@ggh.nu