itslearning / Magister

Elektronische leeromgeving - itslearning

Elektronische leeromgeving 
Het Gemeentelijk Gymnasium maakt gebruik van de Elektronische Leeromgeving (ELO) van Itslearning. Op de ELO vinden de leerlingen veel informatie. Hier worden berichten geplaatst per leerjaar, denk daarbij bijvoorbeeld aan informatie voor klas 5 over de Romereis, voor klas 6 over het profielwerkstuk of over het eindexamen. Bovendien zijn veel vakken ook vertegenwoordigd op de ELO. Leerlingen vinden daar o.a. hun studiewijzers, in de les gebruikte presentaties, instructies voor toetsen en nakijkmodellen.  
 
Al onze leerlingen hebben inlogcodes om gebruik te kunnen maken van de ELO. Nieuwe leerlingen ontvangen deze codes aan het begin van het schooljaar. Leerlingen loggen in via de website van itslearning

 

Magister 
Via Magister kunnen de leerlingen hun behaalde cijfers inzien. Ook ouders kunnen via een eigen inlog in Magister de cijfers en absenties van hun kind bekijken. Verder worden de afspraken voor de ouderspreekavonden via Magister aan de ouders gecommuniceerd. Inloggen gaat via de website van Magister.Magister en its learning zijn ook te bereiken via de icoontjes rechtsboven deze site.


Contactpersoon

Secretariaat

info@ggh.nu